Subscribe to our newsletter

Szántó Lotti

Szántó Lotti a fizioterápia terén szerzett széleskörű ismereteit felhasználva személyreszabott módon nyújt segítséget a Fájdalom Ambulancia pácienseinek.

Szántó Lotti

physiotherapist, fizioterapeuta

BOOK AN APPOINTMENT

Szántó Lotti

gyógytornász

Szántó Lotti vagyok, a Fájdalom Ambulancia gyógytornásza. Gyógytornász diplomámat a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán szereztem. Életemben mindig fontos szerepet töltött be a sport, a mozgás. Versenyszerűen sportoltam tinédzserkoromig, majd pár évvel később az edzőtermi edzés szerelmese lettem annyira, hogy fitness-testépítés szakágon sportedzői képesítést is szereztem.

Már egyetemi hallgató koromban igyekeztem betekintést nyerni a fizioterápia világába. Szakdolgozatomnak köszönhetően 2 éven keresztül volt szerencsém sportolókkal foglalkozni. Diplomám megszerzését követően reumatológia-, mozgásszervi-, és kardiológia rehabilitációs osztályon dolgoztam, 2021-ben pedig fél évet Németországban tevékenykedtem gyógytornászként egy magánpraxisban.

Úgy vélem, gyógytornásznak lenni nem munka, hanem hivatás. Segíteni másokon, látni a javulást, a fejlődést – számomra ezek a legfontosabb visszajelzések. Hiszem, hogy mindenki egyéni, személyre szabott kezelést igényel komplex megközelítéssel, nincs két egyforma kezelés. Ezért is szeretem, hogy pácienseim számára a gyógyuláshoz vezető úton nincs monotonitás.

A fizioterápia egy gyorsan fejlődő tudományág, mindig van mit tanulni, s szívesen bővítem szakmai ismereteimet, hogy a hozzám forduló pácienseknek legjobb tudásom nyújtsam, segíteni tudjak panaszaik csökkentésében, egy egészségesebb élet kialakításában.

Jelentkezzen Szántó Lotti kezelésére itt!


Education

Advanced studies:

  • Miskolci Egyetem Egészségtudományi Kar Bsc diploma Ápolás és betegellátás-gyógytornász szakirány
  • Fókusz Gimnázium és Szakképző Iskola- Sportedző (fitness-testépítés szakág)
  • Fasciaterápia (Balance Academy)
  • SMR a sport és mozgásszervi rehabilitációban (Feövenyessy Medical Fitness Akadémia)
  • Flossing terápia a mozgásszervi problémák és sportsérülések rehabilitációjában (Feövenyessy Medical Fitness Akadémia)
  • Hegkezelés a komplex rehabilitációért (Perfect Movement)
  • Kinesio-Tape (Oriolus-Med)
  • Életmód és táplálkozási tanácsadó tanfolyam (Weider Professional)
  • Sporttáplálkozás és teljesítményfokozás tanfolyam (Weider Professional)
  • Barvincsenko manuálterápia (folyamatban, Holisztikus Medicina Alapítvány)

Language skills

Angol, Német, Magyar